Hemsida, blogg eller nättidning? Vad behöver du?

WordPress - Uppdateringar av hemsidor

Hemsida WordPress Design

HEMSIDA
Passar bra för ett företag, förening eller organisation som behöver få ut basal information om sin verksamhet. Hemsidan kanske behöver uppdateras en gång i veckan eller månaden. Inget hindrar dig från att ha en inbyggd bloggfunktion på din sajt för sporadiska artiklar.

BLOGG
En slags dagbok som passar privatpersoner och företag som vill hitta kunder. Du bör skriva inlägg ”blogga” varje vecka eller helst varje dag för att driva trafik till din blogg.

NÄTTIDNING
En publikation på nätet som uppdateras dagligen med artiklar, debattartiklar och insändare. Läsare kan kommentera texterna online. En riktigt seriös nättidning har även utgivningsbevis och en ansvarig utgivare samt en redaktion med en specificerad redaktionell policy och minst en redaktör som granskar inkommande artiklar och texter innan publicering.

Torbjörn Sassersson rekommenderar dig att satsa på WordPress och han är flerårig återförsäljare av WordPress themes från Studiopress.com. Kontakta Torbjörn så kan ni diskutera en lösning som passar ditt företag eller organisation.

Se exempel på hemsida eller blogg i WordPress | Beställ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *