Sasser Media Lab AB

Sasser Media Lab är ett enmansbolag som drivs av Torbjörn Sassersson. Bolaget grundades 1997 och blev ett aktiebolag 1998.  Sasser Media Lab är ett nätverksföretag som arbetat inom flera branscher med kommunikationslösningar. Bolaget samarbetar med specialister som tas in vid behov.

Bolaget har arbetat inom en rad olika områden som t ex:  energisektorn, miljökonsultbranschen, bank och finans, förlags- och tidningsvärlden, film, hälsa, PR och marknadsföring. Sasser Media Lab är återförsäljare åt Loopia, Sveriges största webbhotell och hanterar där c:a 35 kunder och 175 domäner.

Exempel på kunder: Arla, Energimyndigheten, Danske Bank, Irradia, Coaching i Näringslivet och många fler mindre företag. I tidigare nättidningsprojekt har sponsorer varit Skanska samt bolag inom Vattenfall, Ericson och Provider. Flera intressanta och här ej redovisade kunder är företag som beställt PR- och rykteshantering online.

Senaste åren (2011-2016) har jag satsat på att bygga upp nättidningen NewsVoice.se med i princip nollbugdet till en välbesökt tidning med c:a 250,000 visningar/views per månad. Den investerade tiden har betytt att intäkterna till firman har minskat, särskilt under 2014 och 2015.

Torbjörn (VD) har arbetat som: kommunikationskonsult, redaktör, journalist, marknadsförare, sökmotoroptimerare, start up-entreprenör, PR- och rykteshanteringskonsult.

Läs mer om Torbjörn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *